Presentem les jornades dels 50 anys del IV Aplec de la Joventut

Tal i com havíem informat, en el cinquanta aniversari de la convocatòria a Bocairent del IV Aplec de la Joventut Valencianista, el Col.lectiu l'Espigolà hem preparat un seguit d'actes per a recordar-lo, amb una programació que ocuparà dos caps de setmana al voltant de la data històrica per a recuperar-ne la memòria i ressaltar la importància de Bocairent en el moviment valencianista de l'època.

Dividits en dos caps de setmana, els actes començaran divendres 18 d'octubre amb la xarrada 'Del IV Aplec fins a l'actualitat. Un viatge pel valencianisme polític', a càrrec del Grup Clapir ( Joves Historiadors Valencians) juntament amb l'historiador Josep Vicent Ferre Domínguez, a les vuit de la vesprada a la seu del grup de danses Cardaors.
Seguiran divendres 25, amb la taula redona 'País Valencià, els reptes que ens esperen', amb la participació de Sandra Obiol, sociòloga de la Unversitat de València, Josep Nadal, cantant de la Gossa Sorda i de Vertigen, i un representant d'Escola Valenciana. La taula la presentarà i moderarà la periodista Adelaida Ferre. Es farà a la Sala Joan de Joanes, a les vuit de la vesprada.
Finalment dissabte 26, l'activitat començarà a les cinc de la vesprada amb el recital poètic 'Llegim Estellés' de Pau Alabajos, i amb lectures públiques de tothom qui s'hi vulga sumar, a la placeta de la Presó. A les cinc i mitja, des de la mateixa plaça arrancarà una cercavila fins al Teatre Avenida, on a les set tindrà lloc un concert amb les actuacions d'Arthur Caravan i Pau Alabajos. La nit acabarà amb un sopar al bar de la Joventut (reserva de tiquets a cinc euros a lespigola@gmail.com fins al 23 d'octubre).

Tindreu més informació a l'esdeveniment que s'ha creat al Facebook del Col·lectiu

No hay comentarios:

Publicar un comentario