MERCAT DE 2ª MÀ (Compra-venda i intercanvi)


Tens objectes a casa que no utilitzes? El llibre que no et va agradar, aquell disc que mai has escoltat, la camisa que et ve gran, la batedora que et van regalar sense saber que ja en tenies una...O ets un amant de les antiguitats i el col·leccionisme i vols sumar més objectes a la teua col·lecció personal? Tot açò té cabuda al mercat de 2ª mà que organitza el Col·lectiu L'espigolà el pròxim 1 de juny a la Placeta de la Presó (Bocairent).

Aquest mercat de 2ª mà pretén ser un punt de compra-venda i intercanvi d'aquells objectes que se'ns amuntonen a casa i fa temps que no utilitzem, o d'aquelles coses que vam trobar a casa dels avis i ens sap mal tirar perquè estan en bon estat.

Qualsevol persona pot participar. Sols has d'acudir amb allò que vulgues vendre i amb moltes ganes de passar-ho bé. Simplement envia un correu amb el teu nom a lespigola@gmail.com abans del dia 30 de maig de 2014.

Amb aquesta iniciativa volem mostrar la quantitat de beneficis, tant socials com mediambientals, que ens aporta aquest tipus de comerç. Valors com reciclar i reutilitzar els objectes per a donar-los una segona vida abans de llençar-los al fem, i així, ser més respectuosos amb el medi ambient. També relacionar-se i socialitzar-se amb altres persones. I per últim, obtenir un xicotet benefici econòmic que ens pot ajudar en el nostre dia a dia.

Per tot açò, no et quedes a casa el pròxim 1 de juny i vine al mercat de 2ª mà de Bocairent. No tens res a perdre!

Per a inscripcions i més info: lespigola@gmail.com

Horari del mercat: de 10 a 15h. Diumenge 1 de juny de 2014. Placeta de Sant Vicent (Bocairent)

Organitza: Col·lectiu L'espigolà

No hay comentarios:

Publicar un comentario